Verzenden

Video

Video is terug. En hoe! Snel. Fullscreen. En superprofessioneel gemaakt. Wie krijgt er nu geen trek in kip?


www.roastchickenbar.com

Nieuwe eigenaren

nieuwe website

Jeroen en Marleen hebben De Loohoeve overgenomen en geven er nu hun eigen draai aan. Voor de nieuwe website kregen wij het vertrouwen om iets moois neer te zetten. Dan zet je automatisch een stapje extra.

“Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Snelle service en een website die goed aansluit op onze filosofie, persoonlijkheid, uitstraling en doelgroep!”

~ Jeroen

Een eclectisch mix

Van liefde, lust, honger en dorst

Een en ander is anders aan deze website, maar dat maakt het juist interessant om naar te kijken. Deze kleurrijke stijl is niet voor iedereen weggelegd. Maar het past Gs als een roze zwembroek tijdens Gaypride.

“Very proud & happy to be able to share our brand new Gs website”

~ George Haddad

Friet District

Sterrenfrites van Niven

"Pocketmenu heeft een mooie website voor ons gemaakt, geheel naar onze smaak en wens! Prettige en snelle samenwerking. Voor een mooie en gebruiksvriendelijke website raad ik Pocketmenu zeker aan!"

~ Virginie van Bronckhorst

Bakers & Roasters

The most important thing: it needs fun!

Dit is wat we meekregen van B&R. Een website met een knipoog. Hiervoor kregen we hun volledige medewerking. Het resultaat lepel je zo van het scherm.

“Great friendly and attentive team that worked with us to achieve the website that we wanted. Look forward to working with Pocketmenu again on our next project.”

~ Julian Kirwan
Bakers & Roasters

Blue

Overzichtelijk uitgebreid. Méér dan een restaurant

Blue is een (fantastische) locatie om een evenement te organiseren. Maar het is ook een restaurant, een lunchroom en café. In deze website –met veel kleine experimentjes- is alles samengevat, zonder dat het een brij wordt.

“De nieuwe website ziet er onwijs goed uit! We hebben nog even eraan gedacht om het zelf te doen – maar de services van Pocketmenu spraken ons toch wel erg aan. We zijn nu heel tevreden met onze keuze.”

~ Lotte de Vos

Son of a Croque

Tosti-franchise met humor

“Vanuit Zware Jongens zijn we erg tevreden met het model dat Pocketmenu aanbiedt. Enerzijds blijft de basisinvestering relatief beperkt, anderzijds zorgt het model ervoor dat de sites steeds up-to-date blijven. Ook de samenwerking op vlak van design voor Son of a Croque verliep erg vlot tussen ons inhouse & hun design team.”

~ Filip Janssen

Stael

100% beeld met sprekende compilaties

Stael opent met fullscreen afbeeldingen. Iedere pixel vult zicht met kleur. De naviagtieelementen zijn erbovenop gelegd. Leuk in combinatie met de animaties, die spelen met het logo en de foto's.

“Pocketmenu werkt goed met je mee, ook als je zelf druk bent met het opzetten van een nieuwe zaak!”

~ Carin Cruijsen

Pasta e Basta

Het wereldberoemde Pasta e Basta, tuned by Pocketmenu

De website van Pasta e Basta wordt vanuit de hele wereld bezocht. Reserveren doe je hier ruim van tevoren. Als restaurant moet je dan volledig kunnen vertrouwen op je website. Nadat we de verwachtingen op elkaar hadden afgestemd, mochten we aan de slag.

“Het eerste voorstel zag er direct hartstikke mooi uit! De communicatie met Pocketmenu verloopt prettig. Aanpassingen worden in goed overleg doorgevoerd.”

~ Vivian van Hees

't Blauwe Theehuis

Artwork, fotografie en webdesign, een creatieve samenwerking

De foto’s op deze website vertellen het hele verhaal. ‘t Blauwe Theehuis is er voor koffie, lunch, partijen en feestjes. Naast het uitstekende beeldmateriaal, mochten we het goede artwork doorvertalen in de nieuwe website.

“Het was een leuk proces met een tof eindresultaat. Ons artwork en de fotografie komen er in het webdesign mooi uit.”

~ Suze Otting

Niven

Vergeet alles wat je weet... dit wordt een experiment

Met die woorden begint Niven zijn verhaal. Hij wil zijn website voor 90% vullen met achtergrondfoto’s. De afbeeldingen linken naar zijn eigen activiteiten (boek, champagne, likeur), maar hij zet ze bijvoorbeeld ook in voor het goede doel.

“Trots op onze nieuwe site! De achtergrondafbeeldingen beheer ik zelf. Door ze te linken naar andere websites heb ik een nieuwe krachtige tool in handen.”

~ Niven Kunz

Fifteen

London zet de standaard, alles op één pagina

Jamie Oliver’s Fifteen is een wereldmerk. En als merk wil je overal dezelfde uitstraling hebben. Nadat London de standaard heeft gezet, mogen wij de vertaalslag naar de Nederlandse versie maken.

“Pocketmenu is een betrouwbaar team en de techniek werkt goed. Na de mobiele website hebben we Pocketmenu daarom ook gevraagd voor onze nieuwe desktop website.”

~ Sarah Moorman

George

Extreem clean design, geen angst voor wit

Het aantal George-filialen groeit snel. Er is behoefte aan een webbureau dat óók snel handelt. Maar snel mag niet slordig worden. Daarvoor hebben we te veel respect voor het bestaande artwork. De websites worden dus met de grootste zorg opnieuw opgebouwd, volgens één vaste lijn. Het moeilijke zit ‘m hier in het minimale.

“Na een succesvolle pilot met de website van George Zandvoort, hadden we het vertrouwen om alle Cafe George filialen onder te brengen bij Pocketmenu. Je kunt nu makkelijk switchen tussen de verschillende zaken en SEO-technisch is alles geoptimaliseerd.”

~ Joni Prins

Uw browser wordt niet ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daardoor geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden