Verzenden

Makkelijk zelf beheren

Pocketmenu is ontworpen voor restaurants. Jij bepaalt de inhoud, indeling en het design van je website. Je hoeft nooit meer te wachten op je webbeheerder.

Voortaan update je zelf je website.

Neem contact op

Conversie

reserveren
Online reserveren

Integreer je eigen reserveringssysteem in Pocketmenu, of ga voor de allerbeste reserveerervaring met onze preferred supplier Formitable.

formulieren
Formulieren

Met Pocketmenu maak je eenvoudig je eigen formulieren. Handig voor cadeaubonnen, sollicitatieformulieren en groepsaanvragen.

talen
Verschillende talen

Je website meertalig maken? Nederlands en Engels kun je zelf bijhouden. Eventueel kun je met Google Translate de website automatisch vertalen.

Google

SEO
SEO

Pocketmenu biedt alles wat je nodig hebt voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Je website wordt ontwikkeld volgens de laatste richtlijnen van Google en het systeem ondersteunt alle benodigde SEO functionaliteiten.

SEA
SEA

Wil je aan de slag met betaalde advertenties (SEA)? Dan kun je met Pocketmenu pagina’s aanmaken en alles doormeten. In overleg met onze online marketingadviseur stellen we de campagne in.

Statistieken
Statistieken

Je ontvangt iedere maand een e-mail met de belangrijkste statistieken. Daarnaast ontvang je een inlog voor Google Analytics.

Services

Hosting
Domein & hosting

Zonder extra kosten, regelt Pocketmenu je domeinnaam en hosting. Je blijft te allen tijde eigenaar van je domein.

Email
E-mail

Binnen het pakket krijg je één gratis Microsoft exchange e-mailaccount. Je kunt gebruik maken van Outlook webmail of het account installeren in je mailprogramma of smartphone.

Support
Support

Als je een vraag hebt, dan kun je rekenen op ons supportteam. We zijn altijd bereikbaar voor hulp & advies.

Social

Facebook
Facebook

Met Social WiFi van Pocketmenu verzamel je razendsnel meer likes, waar je vervolgens effectieve Facebookcampagnes op kunt richten.

Instagram
Instagram

Plaats foto’s op je Instagram en ze laden direct in je website. Zie bijvoorbeeld reallyniceplace.com.

Reviews
Reviews

Pocketmenu & Formitable bieden de unieke mogelijkheid om feedback van gasten direct in je website te laden. Bijvoorbeeld johndory.nl/feedback

Systeem

Beheren
Website beheren

Je website beheer je zelf. Jij bepaalt de inhoud en indeling van je website. Je hoeft nooit meer te wachten op je webbeheerder.

Fotos
Foto’s bewerken

Bijsnijden, schalen, kleuren aanpassen… Met Pocketmenu bereik je zonder Photoshop-kennis een professioneel resultaat.

Mailchimp
Nieuwsbrieven

Bij een nieuwe website adviseren we bij het opzetten van een Mailchimp account. We maken een koppeling met de website en online reserveren.

Overtuig je gasten met stijl


Originele designs op mobiel, tablet en desktop.
De websites van Pocketmenu schalen automatisch mee met alle schermen.

Bekijk voorbeelden

Online reserveren

Pocketmenu is partner van eTender, SeatMe, Nostradamus en Couverts. Deze systemen kunnen gekoppeld worden aan de eigen interface van Pocketmenu. De reserveermodule werkt op alle devices en wordt in jouw huisstijl op de website geïntegreerd.

Probeer ‘m hiernaast.

Pocketmenu biedt ook een eigen reserveringsdienst aan. Het werkt op basis van aanvragen en is een alternatief voor een volledig geautomatiseerd systeem. Werk je nog graag met een boek? Dan is Pocketmenu Reserveren een goede oplossing voor jou.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoe nu verder?

Wanneer je hebt besloten om je website bij Pocketmenu onder te brengen, volgt er een briefing. Op basis van dit gesprek brengen we je wensen in kaart en wordt er een voorstel uitgewerkt. Belangrijk is dat je foto’s, artwork en menukaarten aanlevert. Afhankelijk van het aangeleverde materiaal, duurt het gemiddeld 3 weken voor de eerste versie van je website af is.

Hoe zit het met de hosting?

Websites van Pocketmenu worden centraal gehost, zodat belangrijke systeemupdates voor je worden uitgevoerd. Zo ben je verzekerd van een website die met de tijd meegaat. Ook je domein en e-mail breng je onder bij Pocketmenu. Dit is niet verplicht, maar meestal verhuizen we het domein (uiteraard blijf je zelf eigenaar) en we regelen je e-mail precies zoals jij het wilt hebben. Wel zo handig, alles op één plek.

Waarom een abonnement?

De toekomst is dat een product een service wordt. Een muziekcollectie kennen we niet meer, want we zijn gewend om alles te streamen (Spotify). De lasten van het onderhoud van een auto wegen voor veel mensen niet meer op tegen de baten. Je wilt geen auto in bezit, maar rijuren (Greenwheels en Car2GO). Zo willen grote bedrijven ook geen lampen meer, maar lichturen (Philips levert abonnementen aan kantoorgebouwen). En KLM wilt zich bezighouden met het aanbieden van vliegreizen, maar koopt het risico over de motoren af (die verantwoordelijkheid ligt bij Rolls-Royce). Zo verleg je met Pocketmenu ook de verantwoordelijkheid. Je bent zelf niet belast met de vooruitgang van je website, wij zorgen daarvoor. Terwijl jij je bezig houdt met je zaak, houden wij ons bezig met de vernieuwingen op online gebied. Wij garanderen een website die na oplevering niet stilstaat - maar na oplevering juist steeds beter wordt.

Hoe zit het met betalingen, contractuur e.d.?

Onze prijsstelling is transparant en voor iedereen gelijk. Je betaalt 50% van de opstartkosten vooraf en 50% bij het live gaan van de website. Op dat moment gaat het abonnement ook in. Het abonnement van 49 euro kan maandelijks per automatische incasso worden voldaan. Als je wilt opzeggen, dan word je niet gehouden aan een opzegtermijn. Wij geloven erin dat je die vrijheid altijd moet hebben.

Uw browser wordt niet ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daardoor geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden