Verzenden

Jouw potentiële gasten zijn online!

Presenteer je restaurant optimaal

Hoe doe je dat?

Als restauranteigenaar ben je steeds op zoek naar hoe je meer gasten kunt trekken. En die weg begint al online! Internet is een populaire plek waar je jouw potentiële gasten ontmoet en enthousiasmeert om naar jouw restaurant te komen. Hoe doe je dat? Door een professionele, duidelijke en vindbare website, waarbij het restaurant optimaal wordt gepresenteerd.

Nooit meer achterlopen

Onze voordelen

Met een restaurantwebsite heb je te maken met enkele belangrijke voordelen. Naast dat je tegenwoordig niet meer op de juiste manier kunt concurreren met restaurants die wel op internet vindbaar zijn, kun je onderstaande voordelen ook niet negeren:

  • Vindbaarheid op Google. Bij zoekopdrachten zoals ‘restaurant in Utrecht’, komt jouw website naar voren. Dit is de eerste stap in een reservering van een nieuwe gast!
  • Met een kijkje in de keuken ben je de concurrentie een stap voor. De website is het visitekaartje van jouw restaurant en laat de (potentiële) gasten meteen zien wat ze kunnen verwachten van het restaurant.
  • Met duidelijkheid kun je sneller conversies genereren. Een aantrekkelijke website met een duidelijke call-to-action-button kan ervoor zorgen dat de bezoeker direct bij je reserveert.
  • De mogelijkheid van reviews. Mensen kijken tegenwoordig heel veel naar reviews van gasten die het restaurant eerder hebben bezocht. Aan de hand van een aantal goede beoordelingen, scoor je nieuwe gasten!
Web checklist

Heb je al een website? Gebruik onze korte checklist dan om te beoordelen of jouw website wel aan de eisen van een goede restaurantwebsite voldoet. Als je op onderstaande vragen vooral ‘ja’ kunt antwoorden, dan ben je op de goede weg. Heb je vooral ‘nee’ geantwoord, ga dan aan de slag met je website, want je bent potentiële gasten aan het verliezen!

  • De eerste indruk van de website is precies zoals ik zou willen.
  • Mijn website is net zo gastvrij als ons restaurant.
  • We zijn te vinden op Tripadvisor (de grootste reiswebsite ter wereld, die maandelijks door miljoenen mensen wordt bezocht).
  • Op Tripadvisor zijn mensen positief over ons restaurant en de website.
  • Ons restaurant staat op de eerste pagina van Google als ik de zoekopdracht ‘restaurant Utrecht’ geef.
  • Ik zorg voor maandelijks nieuwe content op de website, zodat we online zichtbaar blijven.

Tips

Uw browser wordt niet ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daardoor geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden